Hoofdpagina
Over GLE
Aanmelden
Lid login
Manual
Contacteer ons


Talen:    ||      Inloggen          

       Manual

              Deze home page is vertaald uit het Engelse handleiding, zodat de inhoud kan worden onjuist.

★ Drie stappen om lid te worden
1. Aanmelden; invullen van het formulier.
2. Neem het wachtwoord in uw mailing vak.
3. Aanmelden; bewerken lid informatie.

★ Wijzig lid informatie
1. Persoonlijke informatie / Verander wachtwoord
U kunt hier uw persoonlijke gegevens. Het is beter te veranderen 1. Wachtwoord, 2. Standaard taal, en 3. Tijdzone Op uw eerste login.
2. Leren modi
Wij hebben zeven leren modi die afhankelijk van uw behoeften. Gebruikers kunnen zoeken naar uw informatie na de "modus staat" is geopend.
A. Taaluitwisseling modus
Illustratie: Exchange uw moedertaal met buitenlandse vrienden.
Beleid: Simpel, taal-uitwisseling moet vrij zijn. Als u niet wilt dat de uitwisseling van taal of wilt u een vergoeding in rekening te brengen, kunt u NIET vult het dat aan. (U Kan vul het formulier in "Leraar-modus".)
B. Leraar-modus
Illustratie: Dit is een kans om te leren uw moedertaal aan buitenlandse vrienden.
Beleid: u uitleggen hoe u de kosten van collegegeld.
C. Student-modus
Illustratie: U kunt deze modus als u op zoek bent naar een buitenlandse docent. Leg uw eisen en het collegegeld die u kunnen betalen.
Beleid: Als u niet op zoek naar een leraar of wilt u een vergoeding in rekening te brengen, kunt u NIET vult het dat aan. (U kunt vul het formulier in "Leraar-modus".)
D. Tekst modus
Illustratie: "Tekst modus" en "Media modus" zijn twee verschillende modi. De tekst modus benadrukt het lezen en schrijven via typen. Als u chat-id's, kunt u beschrijven ze in "Beschrijving".
Studeren methode nota: Er zijn acht methoden, zoals "Electronic mail (E-mail)", "Traditionele post; pen pal", "Kort bericht (SMS)", "Online chatten [chatroom]", "Online chatten [Windows Live Messenger (MSN)]", "Online chatten [Yahoo! Messenger]", "Online chatten [Google Talk]", en "Online chatten [Anderen; dergelijke Als Skype, AOL/Aim, Jabber, ICQ ...]". Als deze niet zijn opgenomen, gelieve te omschrijven in het "Beschrijving" ruimte.
E. Media modus
Illustratie: "Tekst modus" en "Media modus" zijn twee verschillende modi. De media mode benadrukt luisteren en spreken via beeld en geluid. Als u chat-id's, kunt u beschrijf ze in "Beschrijving".
Studeren methode nota: Er zijn zeven methoden, zoals "Telefoon, mobiele telefoon, video-telefoon", "video conference", "Online video chatten [Windows Live Messenger (MSN)]", "Online video chatten [Yahoo! Messenger]", "Online video chatten [Google Talk]", "Online video chatten [Skype]", en "Online video chatten [Anderen, zoals AOL/Aim, Jabber, ICQ ...]". Als deze niet zijn opgenomen, gelieve te omschrijven in het "Beschrijving" ruimte.
F. Verblijfplaats modus
Illustratie: Als u het huren van een woning aan buitenlandse vrienden, vul het in. Het is een goed idee om te schrijven vaststelling van de verblijfplaats locatie, de staat en verhuur. Bovendien Het zou fijn als je kan spreken internationale taal.
Beleid: Als u een agent, die u nodig heeft om duidelijk te maken je status. Daarnaast moet u de toeslag die is niet de verblijfplaats verhuur.
Identiteit nota: Uw identiteit kan worden "de huisvesting van de host", "Eigenaar/Waardin (Long-term; voor buitenlanders.)", "Eigenaar/Waardin (Short-term; Aan buitenlanders.)", "Eigenaar/Waardin (Elke termijn; voor buitenlanders.)", "Hotel/Hostel beheerder (ik kan de behandeling van buitenlanders.)", "Home uitwisseling van ontvangst", "Agent (Leg uw status en commissielonen.)", Of "Andere (Gelieve te verduidelijken.)".
G. Taalschool modus
Illustratie: Introduceer een taal school aan internationale vrienden.
Beleid: Als u een agent, die u nodig heeft om duidelijk te maken je status. Daarnaast moet u de toeslag die is niet het collegegeld.
Identiteit nota: Uw identiteit kan worden "School Administrator", "Pre-Student", "geassocieerde persoon", "Agent (Leg uw status en commissielonen.)", Of "Andere (Gelieve te verduidelijken.)".
Voor leden voordeel, meldt u schuldgevoelens actief. ...... Contact
3. Contact berichten
Illustratie: Bekijk de berichten die u verzonden en ontvangen.
4. Uitgebreid zoeken
Illustratie: Zoek en smalle uw zoektocht naar leden. Het laat je gemakkelijk meer te vinden de leden dat u geïnteresseerd bent.

De wereldwijde website van het leren van talen (GLE)
Derekr.com   © 2007-2018     All rights reserved.