Κύρια σελίδα
Σχετικα με GLE
Εγγραφη
Είσοδος μέλους
Εγχειριδιο
Επικοινωνία


Γλωσσες:    ||      Είσοδος          

       Εγχειριδιο

              Αυτη η σελιδα εχει μεταφραστει απο Αγγλικο εγχειριδιο, ετσι ωστε το περιεχομενο μπορει να ειναι εσφαλμενη.

★ Τρια βηματα για να γινετε μελος
1. Εγγραφειτε · να συμπληρωσετε το εντυπο.
2. Παρτε τον κωδικο προσβασης στην mailing box.
3. Συνδεθειτε στο · μελος επεξεργασια πληροφοριων.

★ Επεξεργασια μελος πληροφοριες
1. Προσωπικες πληροφοριες / Αλλαγη κωδικου προσβασης
Μπορειτε να τροποποιησετε τις προσωπικες σας πληροφοριες εδω. Ειναι προτιμοτερο να αλλαξετε 1. κωδικο προσβασης, 2. προεπιλεγμενη γλωσσα, και 3. ζωνη ωρας για την πρωτη σας εισοδο στο συστημα.
2. εκμαθηση τροπων
Εχουμε επτα τροπων μαθησης η οποια εξαρταται απο τις αναγκες σας. χρηστες μπορουν να αναζητησουν τα στοιχεια σας μετα την "κατασταση αναμονης" ανοιγει
Α. γλωσσικων ανταλλαγων στυλ
Ενδεικτικα: Ανταλλαγη τη μητρικη του γλωσσα με ξενους φιλους.
Πολιτικη: Ουσιαστικα, η γλωσσα πρεπει να ειναι ελευθερη ανταλλαγη. Αν δεν θελετε να ανταλλασσουν η γλωσσα που θελετε να επιβαλλει τελη, ΔΕΝ παρακαλουμε συμπληρωστε. (Μπορειτε μπορει να συμπληρωσετε το εντυπο του "δασκαλου στυλ".)
Β. Δασκαλος στυλ
Ενδεικτικα: Αυτη ειναι μια ευκαιρια να διδαχθουν τη μητρικη τους γλωσσα σε ξενους φιλους.
Πολιτικη: Παρακαλω εξηγηστε πως θα χρεωνουν διδακτρα.
C. φοιτητης στυλ
Ενδεικτικα: Μπορειτε να ανοιξετε αυτη την κατασταση, αν ψαχνετε για ενα ξενο καθηγητη. Εξηγηστε τις αναγκες σας και τα διδακτρα τα οποια θα μπορουσατε να πληρωσετε.
Πολιτικη: Αν δεν ειστε ψαχνουν για εναν καθηγητη η θελετε να επιβαλλει τελη, παρακαλουμε συμπληρωστε ΔΕΝ. (Μπορειτε να συμπληρωσετε το εντυπο του "δασκαλου στυλ".)
D. κειμενο στυλ
Ενδεικτικα: "κειμενο στυλ" και "Media στυλ" ειναι δυο διαφορετικες λειτουργιες. Το κειμενο υπογραμμιζει λειτουργιας της αναγνωσης και της γραφης μεσω δακτυλογραφηση. Αν εχετε chatting αναγνωριστικα, μπορειτε να περιγραψουν "Περιγραφη".
σπουδες μεθοδο σημειωση: Υπαρχουν οκτω μεθοδους, οπως τα "ηλεκτρονικο ταχυδρομειο (E-mail)", το "παραδοσιακο ταχυδρομειο · pen pal", "συντομων μηνυματων (SMS)" , "συνομιλειτε online [chat room]", "συνομιλειτε online [Windows Live Messenger (MSN)]", "συνομιλειτε online [Yahoo!]", "συνομιλειτε online [Google Talk]", και "συνομιλειτε online [κ.λπ. · τετοια οπως το Skype, AOL/Aim, Jabber, ICQ ...]". Αν οι υπηρεσιες αυτες δεν περιλαμβανονται, να περιγραφουν στην "περιγραφη" το διαστημα.
Ε. Media στυλ
Ενδεικτικα: "κειμενο στυλ" και "Media στυλ" ειναι δυο διαφορετικες λειτουργιες. Η λειτουργια των μεσων ενημερωσης υπογραμμιζει ακουγοντας και μιλωντας μεσω ηχου και εικονας. Αν εχετε chatting αναγνωριστικα, μπορειτε να περιγραφουν τους "Περιγραφη".
σπουδες μεθοδο σημειωση: Υπαρχουν επτα μεθοδους, οπως τα "τηλεφωνο, κινητο τηλεφωνο, video-τηλεφωνο", "video conference","online video chatting [Windows Live Messenger (MSN)]", "online video chatting [Yahoo!]", "online video chatting [Google Talk]", "online video chatting [Skype]", και "online video chatting [κ.λπ. · οπως η AOL/Aim, Jabber, ICQ ...]". Αν οι υπηρεσιες αυτες δεν περιλαμβανονται, να περιγραφουν στην "περιγραφη" το διαστημα.
F. Διαμονης στυλ
Ενδεικτικα: Αν μπορειτε να νοικιασετε διαμονης στους ξενους φιλους, παρακαλουμε συμπληρωστε. Ειναι μια καλη ιδεα να γραψω τις κατοικουν θεση, κατασταση, και μισθωσης. Εξαλλου Θα ηταν ωραια αν μπορειτε να μιλησετε διεθνης γλωσσα.
Πολιτικη: Αν ειστε ενας πρακτορας, θα πρεπει να καταστησει σαφες το καθεστως. Επιπλεον, πρεπει να καθορισετε το επιπλεον ποσο που δεν ειναι κατοικος της ενοικιασης.
Ταυτοτητα σημειωση: η ταυτοτητα σας θα μπορουσε να ειναι "homestay υποδοχης", "εκμισθωτη (Μακροχρονια · σε αλλοδαπους.)", "σπιτονοικοκυρη (Βραχυπροθεσμες · σε αλλοδαπους.)", "σπιτονοικοκυρη (Οποιαδηποτε διαρκειας · σε αλλοδαπους.)", "το ξενοδοχειο/ξενωνα διαχειριστη (Ι μπορει να θεραπευσει ξενους.)", το "σπιτι της ανταλλαγης φιλοξενιας", "πρακτορας (Αναλυσατε το καθεστως και τις προμηθειες.)", η "κ.λπ. (Παρακαλω εξηγηστε.)".
Γ. Γλωσσας σχολειο στυλ
Ενδεικτικα: Καθιερωση φροντιστηριου σε διεθνεις φιλους.
Πολιτικη: Αν ειστε ενας πρακτορας, θα πρεπει να καταστησει σαφες το καθεστως. Επιπλεον, πρεπει να καθορισετε το επιπλεον ποσο που δεν ειναι το φροντιστηριο.
Ταυτοτητα σημειωση: η ταυτοτητα σας θα μπορουσε να ειναι "Σχολειο διοικησεως", "Pre-Σπουδαστων", "συνδεονται προσωπο", "πρακτορα (Αναλυσατε το καθεστως και τις προμηθειες.)", η "Αλλοι (Παρακαλω εξηγηστε.)".
Για τα μελη πλεονεκτημα, παρακαλουμε αναφερετε ενοχης ενεργα. ...... Επικοινωνια
3. Επικοινωνια μηνυματα
Παρασταση: Δειτε τα μηνυματα που σας αποστελλονται και λαμβανονται.
4. Συνθετη αναζητηση
Παρασταση: Αναζητηση περιορισετε την αναζητηση σας και για τα μελη. σας επιτρεπει να κανετε πιο ευκολα να βρει τα μελη που σας ενδιαφερουν.

Ο δικτυακος τοπος του παγκοσμιου εκμαθηση γλωσσων (GLE)
Derekr.com   © 2007-2018     All rights reserved.